TABBERT DATABESKYTTELSESERKLÆRING

Vi tager databeskyttelse alvorligt

Beskyttelsen af dit privatliv under behandlingen af dine personlige data er vigtigt for os. Når du besøger vores webside, gemmer vores webserver som standard IP´en fra din internetudbyder, websiden, hvorfra du besøger os, websiderne, som du besøger hos os, samt datoen for og varigheden af dit besøg. Disse oplysninger er tvingende nødvendige for den tekniske overførsel af websiderne og den sikre servicedrift. Der sker ikke en personlig evaluering af disse data.

Hvis du sender oplysninger til os via kontaktformular, gemmes disse oplysninger på vores servere med henblik på datasikring. Dine oplysninger benyttes udelukkende af os til behandlingen af din henvendelse. Dine data behandles strengt fortroligt. En videregivelse til tredjepart sker ikke.

Ansvarlig:

Knaus Tabbert AG
Helmut‐Knaus‐Straße 1
94118 Jandelsbrunn
Telefon: +49 (0)8583 / 21–1
E‐Mail: info.@.knaustabbert.de

 

Databeskyttelsesrådgiver er
Christian Volkmer
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg
Tel.: 0941–2986930
E‐Mail: c.volkmer.@.projekt29.de

 

Personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger om dig som person. Disse omfatter dit navn, din adresse og din e-mailadresse. Du skal heller ikke oplyse nogen personoplysninger for at kunne besøge vores webside. I nogle tilfælde har vi brug for dit navn og din adresse samt yderligere oplysninger for at kunne tilbyde dig den ønskede tjenesteydelse.

Det samme er tilfældet, hvis du ønsker at få tilsendt informationsmateriale, som du har bedt om, eller for at kunne besvare dine forespørgsler. I disse tilfælde gør vi dig altid opmærksom på det. Derudover gemmer vi kun de oplysninger, som du automatisk eller frivilligt har sendt til os.

Hvis du benytter en af vores tjenester, indsamler vi som regel kun de oplysninger, der er nødvendige for at kunne tilbyde dig vores tjeneste. Muligvis vil vi bede dig om yderligere oplysninger, som det dog er frivilligt, om du vil oplyse. Når vi behandler personoplysninger, gør vi det for at kunne tilbyde dig vores tjeneste eller for at forfølge vores kommercielle mål.

 

Automatisk gemte personoplysninger

Når du besøger vores websider, gemmer vi bestemte oplysninger af administrative og tekniske årsager. Disse er: Den anvendte browsertype og -version, dato og klokkeslæt for adgangen samt IP-adressen.

Disse data anonymiseres og bruges kun til statistiske formål eller bruges til at forbedre vores webside og onlinetjenester. Disse anonymiserede data gemmes – adskilt fra personoplysninger – på sikre systemer og kan ikke føres tilbage til individuelle personer. Det betyder, at dine personoplysninger altid er beskyttet.

 

Cookies

Når du besøger vores websider gemmer vi muligvis informationer på din computer i form af cookies. Cookies er små tekstfiler, der overføres fra en internetserver til din browser og gemmes på harddisken. Grundlaget for behandling sker i henhold til art. 6 stk. 1 litra f GDPR. Det er udelukkende IP-adressen, der lagres – der sker ingen lagring af personoplysninger. De informationer, som gemmes i cookiesene, gør det muligt automatisk at genkende dig ved dit næste besøg på vores webside, hvorved brugen af websiden bliver nemmere. 

Naturligvis kan du også besøge vores websider uden at acceptere cookies. Hvis du ikke ønsker, at din computer genkendes ved det næste besøg, kan du også afvise anvendelsen af cookies ved at ændre indstillingerne i din browser til „Afvis cookies“. Den pågældende fremgangsmåde finder du i brugsanvisningen for din browser. Hvis du afviser anvendelsen af cookies, kan der dog være begrænsninger ift. brugen af bestemte områder af vores websider.

 

Google Tag Manager

Denne webside anvender Google Tag Manager. Tag Manager registrerer ingen personoplysninger. Værktøjet sørger for udløsning af andre tags, som så igen eventuelt selv indsamler data. Google Tag Manager har ikke adgang til disse data. Hvis der er foretaget en deaktivering på domæne- eller cookie-niveau, eksisterer denne for alle tracking-tags, som implementeres med Google Tag Manager. Du finder Googles henvisninger om databeskyttelse ift. dette redskab her: https://www.google.de/tagmanager/use-policy.html

 

Google Analytics med anonymiseringsfunktion

På vores websider anvender vi Google Analytics, en webanalysetjeneste fra firmaet Google Inc. Gordon House, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, herefter kaldet „Google“. Google Analytics anvender såkaldte „cookies“, som er tekstfiler, der gemmes på din computer og herved muliggør en analyse af din brug af websiden.

De informationer, som disse cookies skaber, for eksempel tid, sted og hyppighed for dit hjemmesidebesøg, inkl. din IP-adresse, overføres til Google i USA og gemmes her.

På vores websider anvender vi Google-Analytics med tilføjelsen "_gat._anonymizeIp". Din IP-adresse forkortes i dette tilfælde allerede af Google inden for den Europæiske Unions medlemslande eller i andre af de lande, der er med i aftalen om det Økonomiske Samarbejdsområde, og anonymiseres herved.

Google benytter disse oplysninger til at analysere din brug af vores webside med henblik på at udfærdige rapporter om websideaktiviteterne og udføre andre tjenesteydelser for os, der er forbundet med anvendelsen af websiden og internettet. Google vil også eventuelt overføre disse oplysninger til tredjepart, hvis det er lovpligtigt eller hvis tredjepart behandler disse data på vegne af Google.

Google vil, i henhold til egne angivelser, under ingen omstændigheder bringe din IP-adresse sammen med andre data fra Google. Du kan forhindre installationen af cookiesene gennem en tilsvarende indstilling af din browsersoftware; vi gør dig dog opmærksom på, at du i dette tilfælde eventuelt ikke kan benytte samtlige funktioner på vores webside i fuldt omfang.

Derudover tilbyder Google et deaktiverings-tilføjelsesprogram til de mest almindelige browsere, som giver dig mere kontrol over, hvilke oplysninger Google indsamler om de websider, som du besøger. Tilføjelsesprogrammet giver JavaScript (ga.js) fra Google Analytics besked om, at der ikke skal overføres nogen informationer om besøget på websiden til Google Analytics. Deaktiverings-tilføjelsesprogrammet til browsere fra Google Analytics forhindrer dog ikke, at informationer sendes til os eller andre webanalysetjenester, som vi eventuelt benytter os af. Du kan få flere oplysninger om installationen af browser-tilføjelsesprogrammet vha. følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Hvis du besøger vores webside via andre mobile enheder (smartphone eller tablet), skal du i stedet klikke på dette link for at forhindre sporingen gennem Google Analytics på denne webside i fremtiden. Det er også muligt som alternativ til ovennævnte browser-tilføjelsesprogram. Ved at klikke på linket, gemmes der en opt out-cookie i din browser, som kun er gyldig for denne browser og dette domæne. Hvis du sletter cookiesene i denne browser, slettes opt out-cookien også, så du skal klikke på linket igen.

Hvis du har givet dit samtykke til, at Google forbinder din web- og app-browserhistorik med din Google-konto og der benyttes informationer fra din Google-konto til personalisering af annoncer, så anvender Google dine oplysninger sammen med Google Analytics-data med henblik på at oprette målgruppelister til remarketing på tværs af enheder. Til det formål registrerer Google Analytics først dit Google-autentificerede ID på vores hjemmeside, som er forbundet med din Google-konto (dvs. personoplysninger). Efterfølgende forbinder Google Analytics midlertidigt dit ID med dine Google Analytics-data med henblik på at optimere vores målgrupper.

Hvis du ikke er indforstået med dette, kan du deaktivere det vha. de pågældende indstillinger i din Google-kontos område »Min konto«.

 

Google Googleadservices / Google AdWords Conversion Tracking

Denne webside anvender værktøjet til “Online-markedsføring” fra firmaet Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Det hjælper med at registrere, om en besøgende er kommet ind på vores webside via en Google-annonce. Google anvender cookies, som gemmes på din computer, og som muliggør en analyse af din brug af websiden. “Conversion-Tracking”-cookies registrerer, hvad der sker, når du klikker på en af vores annoncer. Disse cookies gemmes på din computer i 30 dage, og har ikke til formål at identificere dig personligt. Ønsker du at forhindre "Conversion-Tracking” kan du indstille din browser, så cookies fra domænet “googleadservices.com” blokeres. Du kan også gøre brug af din ret til at takke nej til Opt-Out . Hvis du ønsker at få mere at vide om, hvilke muligheder du har for at forhindre Google i at bruge disse informationer kan du klikke her: https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated 

 

Facebook Custom Audiences Pixels

For at præsentere interessebaserede reklamer på Facebook for vores eksisterende kunder/besøgende på vores hjemmeside, anvender vi Custom Audiences Pixel fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). For at opnå dette har vi implementeret en pixel fra Facebook, som ved besøg på vores webside opretter en direkte forbindelse til Facebook-serverne. Facebook-serveren registrerer herved, at du har besøgt vores webside og kobler disse oplysninger sammen med din personlige Facebook-konto. Ønsker du nærmere informationer om fravælgelse af cookien, omfanget af dataindsamlingen og Facebooks videre behandling samt om dine rettigheder i den forbindelse kan du læse mere under Facebooks privatlivspolitik https://www.facebook.com/about/privacy/.

Hvis du ikke ønsker den beskrevne forbindelse med Facebook, kan du afvise den ved at trykke på dette link.

 

YouTubes udvidede databeskyttelsesfunktion

Vi bruger udbyderen YouTube til integration af videoer. Videoerne er integreret i den udvidede databeskyttelsesfunktion. Lige som de fleste websider anvender YouTube også cookies til at indsamle informationer om besøgende på deres webside. YouTube bruger blandt andet disse oplysninger til at registrere videostatistikker, til at forebygge svig og til forbedring af brugervenligheden. Dette skaber også en forbindelse med Google DoubleClick. Hvis du klikker på videoen, kan dette udløse yderligere databehandlingsaktiviteter. Disse har vi ingen indflydelse på. Du finder yderligere oplysninger vedrørende databeskyttelse hos YouTube i deres databeskyttelseserklæring på:

http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

 

Nyhedsbrev

Til forsendelse af vores nyhedsbrev bruger vi den såkaldte Double Opt‐In‐proces, dvs. vi sender først vores nyhedsbrev til dig, når du udtrykkeligt har bekræftet, at vi må aktivere din tilmelding til nyhedsbrevet. Vi sender dig en bekræftelsesmail, hvor du ved at klikke på det pågældende link skal bekræfte, at du fremover gerne vil modtage nyhedsbrevet. Ved tilmelding til vores nyhedsbrev gemmer vi din IP-adresse og datoen for tilmeldingen. Denne lagring anvendes udelukkende som dokumentation i det tilfælde, at en tredjepart har misbrugt din e-mailadrasse til uden dit vidende eller din godkendelse at tilmelde dig nyhedsbrevet. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til hver en tid afmelde det.

 

Online jobansøgning

Når du sender din ansøgning elektronisk til os, vil den blive elektronisk indsamlet og behandlet af os med henblik på gennemførelse af ansøgningsprocessen. Her er der særligt tale om følgende personoplysninger: tiltale, fornavn, efternavn, årsagen til henvendelsen, adresse, e-mail, ansøgning, cv og eksamensbeviser.

Hvis ansøgningen resulterer i en ansættelse, kan dine indsendte data blive gemt i din personalemappe til brug for de almindelige organisations- og administrationsprocesser under overholdelse af de gældende regler.

Får du ikke stillingen, vil din ansøgning og de af dig oplyste data automatisk blive slettet to måneder efter, at du har modtaget afslaget. Dette er dog ikke tilfældet, hvis der er et retsligt krav om at gemme personoplysningerne (f.eks dokumentationsbevis iht. ligebehandlingsloven) eller hvis du udtrykkeligt har accepteret, at vi må opbevare dine data i vores database over ansøgere i længere tid.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod tab, beskadigelse, manipulation og uautoriseret adgang. Alle vores medarbejdere og de tjenesteudbydere, der arbejder for os, er forpligtet til at overholde databeskyttelseslovene.

Når vi indsamler og behandler personoplysninger, bliver de altid krypteret, før de overføres. Det betyder, at dine data ikke kan misbruges af tredjemand. Vores sikkerhedsforanstaltninger er omfattet af en konstant optimeringsproces, og vores databeskyttelseserklæringer revideres konstant. Sørg for at sikre dig, at du har den nyeste version.

 

Den registreredes rettigheder

Du kan kontakte os på et hvilket som helst tidspunkt og få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har gemt om dig, når du ønsker at berigtige eller få disse slettet. Derudover har du ret til begrænsning af behandling (art. 18 GDPR), ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling (art. 21 GDPR) samt ret til dataportabilitet (art. 20 GDPR).

Kontakt os venligst direkte i disse tilfælde.

 

Hvilke data behandles og fra hvilke kilder stammer disse data?

Vi behandler de data, som vi har modtaget fra dig i forbindelse med hhv. indgåelse og udførelse af en kontrakt, på baggrund af accept eller i forbindelse med din ansøgning hhv. din ansættelse hos os.

 

Personoplysninger omfatter:

Dine stam- og kontaktoplysninger, herunder ved kunder f.eks. for- og efternavn, adresse, kontaktdata (e‐mail-adresse, telefonnummer, fax), bankoplysninger.

For ansøgere og medarbejdere , f.eks. for- og efternavn, adresse, kontaktdata (e‐mailadresse, telefonnummer, fax), fødselsdato, data fra cv og referencer, bankdata, religiøst tilhørsforhold.

For forretningspartnere , f.eks. relationen til din juridiske repræsentant, firmanavn, momsnummer, adresse, kontaktoplysninger på kontaktperson (e‐mail-adresse, telefonnummer, fax), bankoplysninger.

Ved deltagere i konkurrencer , f.eks. for- og efternavn, adresse, kontaktdata (e-mail-adresse).

Derudover behandler vi også følgende personoplysninger:

  • Oplysninger om type og indhold i kontrakter, oplysninger om ordrer, omsætning og bilag, kunde- og leverandøroplysninger samt rådgivningsbilag,
  • oplysninger om annoncer og salg,
  • oplysninger om din elektroniske trafik med os (f.eks. IP‐Adresse, log‐in‐oplysninger),
  • øvrige data, som vi har modtaget af dig som en del af vores forretningsforhold (f.eks. ved kundesamtaler).
  • data, som vi selv generer ud fra stam- og kontaktoplysninger og øvrige data, som f.eks. kundebehov og kundepotentialeoplysninger,
  • dokumentation for din samtykkeerklæring til at modtage eksempelvis nyhedsbreve.

 

Til hvilke formål og på hvilket grundlag behandles data?

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataforordningen (GDPR) og den tyske forbundslov om databeskyttelse af 2018 i den aktuelt gyldige version:

– til overholdelse af en en retlig forpligtelse (art 6 stk. 1 litra. b GDPR): Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med behandlingen af kontrakten sker online eller i vores filial, for udførelse af din kontakt som medarbejder i vores virksomhed. Dataene anvendes især ved indledende forretningskontakt og ved udførelsen af kontrakten med dig.

– til overholdelse af retlige forpligtelser (art 6 pkt. 1 litra. c DS‐GVO): Behandlingen af dine data sker for at overholde forskellige retlige forpligtelser f.eks. i henhold til den tyske handelslov (Handelsgesetzbuch) eller den tyske skattelov (Abgabenordnung).

– forfølgelse af en legitim interesse (art. 6 stk. 1 litra f GDPR): På grund af en interesseafvejning kan der ske en behandling af personoplysninger, der ligger ud over opfyldelsen af kontrakten for at forfølge en legitim interesse af os eller tredjemand. Der sker f.eks. en behandling af personoplysninger af hensyn til vægtige legitime interesser:

  • annoncering og markedsføring (se nr. 4),
  • foranstaltninger til forretningsstyring og videreudvikling af serviceydelser og produkter,
  • oprettelse af en kundedatabase i koncernen med det formål at forbedre kundeservicen
  • i forbindelse med retsforfølgning.

– i forbindelse med dit samtykke (art 6 stk. 1, litra a GDPR):

Hvis du har givet os dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, f.eks. fremsendelse af vores nyhedsbrev.

 

Behandling af personoplysninger til reklameformål

Du kan til hver en tid gøre indsigelse mod brugen af dine personoplysninger til reklameformål.

Vi er i henhold til § 7 afs. 3 i den tyske konkurrencelov (UWG) berettiget til brug af den af dig oplyste e-mailadresse ved aftalens indgåelse til at annoncere med egne, tilsvarende varer og tjenesteydelser. Disse produktanbefalinger får du fra os uafhængigt af, om du abonnerer på vores nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker at modtage denne type anbefalinger fra os pr. e-mail, kan du til hver en tid gøre indsigelse mod brugen af din e-mailadresse til dette formål. Det er tilstrækkeligt at meddele os dette på skrift. Derudover er der i alle e-mail et link, hvor du kan afmelde dig.

 

Hvem modtager mine data?

Når vi bruger en serviceudbyder i forbindelse med ordrebehandlingen, er vi fortsat ansvarlige for beskyttelsen af dine personoplysninger. Alle databehandlere er kontraktmæssigt forpligtet til at behandle dine personoplysninger fortroligt og kun at behandle dem i forbindelse med udførelse af ydelsen. Databehandlere får oplyst dine personoplysninger, såfremt det er nødvendigt af hensyn til udførelsen af den pågældende ydelse. Disse databehandlere er for eksempel IT-udbydere, som vi bruger til drift og sikring af vores IT-system samt annonce- og reklamevirksomheder.

Dine personoplysninger behandles i vores kundedatabase. Kundedatabasen bruges til at forbedre oplysningskvaliteten af eksisterende kundeoplysninger (fjernelse af dubletter, markering af flyttede eller døde, rettelse af adresse) og giver mulighed for at sammenligne med oplysninger fra offentlige kilder.

Disse oplysninger stilles til rådighed for koncernens selskaber, såfremt de er nødvendige til udførelse af kontrakten. Lagringen af kundedataene sker virksomhedsrelateret og adskilt, hvorved vores moderselskab fungerer som serviceudbyder for de enkelte, deltagende virksomheder.

Foreligger der en lovmæssig forpligtelse og i forbindelse med retsforfølgning kan myndigheder og domstole samt eksterne auditoren være modtagere af dine personoplysninger.

Derudover kan forsikringer, banker, kreditoplysning og tjenesteudbydere være modtagere af dine personoplysninger med det formål at indgå og opfylde kontrakter.

 

Dine personoplysninger sendes ikke til vores samarbejdspartnere (f.eks. ved konkurrencer) eller øvrige tredjeparter, med mindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke hertil.

 

Hvor lang tid gemmes mine data?

Vi behandler dine personoplysninger indtil forretningsforholdet ophører eller indtil udløbet af den gældende lovmæssigt fastsatte opbevaringsfrist (iht. den tyske handelslov (Handelsgesetzbuch), den tyske skattelov (Abgabenordnung), den tyske lov om plejehjem (Heimgesetz) eller den tyske lov om arbejdstid (Arbeitszeitgesetz)); derudover indtil afslutning af en eventuel tvist, hvor data anvendes som dokumentation.

 

Overføres personoplysninger til et tredjeland?

Der overføres ikke personoplysninger til et tredjeland. Overførsel af personoplysninger til et tredjeland eller en international organisation kan dog ske, hvis Kommissionen har fastslået, at tredjelandet, et område eller en eller flere specifikke sektorer i dette tredjeland, eller den pågældende internationale organisation har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

 

Hvilke databeskyttelsesrettigheder har jeg?

Du har til enhver tid ret til indsigt i personoplysninger, sletning eller begrænsning af behandling af dine personoplysninger og ret til at gøre indsigelse mod en sådan behandling, ret til dataportabilitet og ret til at indgive klage i henhold til bestemmelserne i databeskyttelsesloven.

 

Oplysning og indsigt i personoplysninger:

Du har ret til indsigt i, om og i hvilket omfang, vi behandler dine personoplysninger.

 

Ret til berigtigelse:

Behandler vi personoplysninger, som er ufuldstændige eller forkerte, har du til hver en tid ret til få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger uden unødig forsinkelse.

 

Ret til sletning (»retten til at blive glemt«):

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet, såfremt vi behandler disse uretmæssigt og hvis der foreligger ikke legitime grunde til behandlingen. Vær opmærksom på, at der kan være grunde til ikke at slette dine personoplysninger straks, f.eks. i tilfælde af et lovmæssigt krav om opbevaringspligt.

Uafhængigt af varetagelsen af din ret til sletning vil dine personoplysninger straks blive slettet helt, såfremt dette ikke strider imod gældende ret eller lovmæssige pligt til opbevaring.

 

Ret til begrænsning af behandling:

Du har ret til at forlange begrænset behandling af dine personoplysninger, når

  • du bestrider rigtigheden af oplysningerne i perioden, indtil vi har haft mulighed for at fastslå, om personoplysningerne er korrekte.
  • behandlingen af personoplysningerne sker ulovligt, og du afviser at få dem slettet og istedet for kræver en begrænsning i behandlingen af personoplysningerne,
  • vi ikke længere har behov for personoplysningerne til det pågældende formål, men du har brug for oplysningerne for, at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller
  • du har har gjort indsigelse mod behandlingen.

 

Ret til dataportabilitet:

Du har ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har stillet til rådighed for os, og har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring fra den dataansvarlige, som personoplysningerne er blevet givet til, når:

  • vi behandler disse data på baggrund af et fra dig afgivet og tilbagekaldeligt samtykke eller for opfyldelse af en kontrakt mellem os, og
  • denne behandling sker automatisk.

Hvis teknisk gennemførligt kan du forlange en direkte overførsel af dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

 

Ret til indsigelse:

Behandler vi dine personoplysninger ud fra en legitim interesse, har du til hver en tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger, det vil også gælde for en profiling, der støtter på disse bestemmelser. Vi vil derefter ikke længere behandle dine personoplysninger. Vi forbeholder os imidlertid ret til en viderebehandling, hvis vi påviser vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, eller når behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring kan du til hver en tid gøre indsigelse mod uden begrundelse.

 

Retten til at indgive en klage:

Hvis du mener behandlingen af dine personoplysninger strider imod tysk eller europæisk databeskyttelsesret, bedes du tage kontakt til os, så vi kan besvare spørgsmål herom. Du har naturligvis også ret til at kontakte den ansvarlige tilsynsmyndighed i dit land. Såfremt du ønsker at gøre en af de nævnte rettigheder gældende over for os, bedes du tage kontakt til vores databeskyttelsesrådgiver. I tvivlstilfælde kan vi kræve ekstra oplysninger for at få bekræftet din identitet.

 

Er jeg forpligtet til at stille data til rådighed?

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig til indgåelse og opfyldelse af den indgående kontrakt. Hvis du ikke stiller disse personoplysninger til rådighed, vil vi være nødsaget til at afvise indgåelsen eller opfyldelsen af en kontrakt, eller ikke kunne udføre en eksisterende kontrakt og dermed afslutte kontrakten. Du er dog ikke forpligtet til at afgive et samtykke til databehandling, når det drejer sig om ikke-relevante eller ikke lovmæssigt nødvendige data til opfyldelse af kontakten.

 

Konkurrencer, markeds- og opinionsundersøgelse

Ved konkurrencer bruger vi dine personoplysninger til at kontakte dig vedrørende en eventuel gevinst og til at gøre reklame for vores tilbud. Du finder detaljerede informationer i vores deltagerbetingelser til den pågældende konkurrence.

Vi bruger derudover dine personoplysninger til markeds- og opinionsundersøgelser. Vi bruger naturligvis kun disse i anonymiseret form til statistiske formål og til Knaus Tabbert AG. Dine svar i forbindelse med spørgeundersøgelser offentliggøres og videresendes ikke til tredjemand. Vi gemmer ikke svarene fra vores spørgeundersøgelser sammen med din e-mailadresse eller andre personoplysninger.

Jeg er indforstået med, at Knaus Tabbert behandler og bruger mine personoplysninger fra markeds- og opinionsundersøgelser til eget formål.

Du kan til hver en tid gøre indsigelse mod brugen af dine data til markeds- og opinionsundersøgelser eller bestemte foranstaltninger. Her er det tilstrækkeligt at skrive til de kontakter, der er nævnt under afsnit 1 (f.eks. mail, fax eller brev). Ved hver spørgeundersøgelse vil der også være et link til afmelding i e-mailen.

 

Ændringer til denne databeskyttelseserklæring

Vi forbeholder os ret til at ændre vores databeskyttelseserklæringer, såfremt det skulle blive nødvendigt på grund af nye teknologier. Sørg for at sikre dig, at du har den nyeste version. Foretages der grundlæggende ændringer af denne databeskyttelseserklæring, oplyser vi om disse ændringer på vores webside.

Alle interessenter og besøgende på vores webside kan i forbindelse med spørgsmål til databeskyttelse kontakte os på:

Herrn Christian Volkmer
Projekt 29 GmbH & Co. KG
Ostengasse 14
93047 Regensburg

Tel.:  0941 2986930
Fax:  0941 29869316
E-Mail: anfragen.@.projekt29.de
Internet: www.projekt29.de

 

Hvis vores databeskyttelsesrådgiver ikke kan besvare dine forespørgsler tilfredsstillende, har du ret til at indgive klage til en tilsynsmyndigheden i dit land.